教會插花服侍 – 2022年12月25日 主題: 我們是世上的光

今星期的插花是Ivy姊妹預備的:

我到世上來,乃是光,叫凡信我的,不住在黑暗裏。

‭‭約翰福音 12:46

耶穌又對眾人說:「我是世界的光。跟從我的,就不在黑暗裏走,必要得着生命的光。

‭‭約翰福音 8:12

你們是世上的光。

‭‭馬大福音 5:14(上)

你們的光也當這樣照在人前,叫他們看見你們的好行為,便將榮耀歸給你們在天上的父。

‭‭馬太福音 5:16

我們跟隨主,連在一起,同心合意,光照人前,叫人看見我們的好行為,便將榮耀歸與雅偉神。

(*雅偉:和合本為耶和華;國內或譯雅威 / 亚威;英文為Yahweh / YHWH;希伯來文:יהוה)

我們教會 – 基督門徒福音會每週都有插花服侍,歡迎到這裏看所有教會插花系列

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: